Test North Face nova capa Future light

27/11/2019
Jaume Vila

2 dies d'alpinisme el Pedraforca provant La nova tela futur light de la summit series amb vèrtic outdoor com a guies de l'activitat.

Aquest cap de setmana Guies Nord Sud junt amb 12 muntanyencs ha estat l'encarregat de guiar i formar a 12 participants el test de North Face de la nova cap future light.

Amb col·laboració amb Vèrtic outdoor i acompanyats d'en LLuis de vertic mountain academy hem pogut posar a prova la gamma summit series, en unes pràctiques d'alpinisme

i el resultat ha estat molt satisfactori.

Una de les grans ventatges que hem pogut valorar, es la gran transpiribilitat durant l'esforç sense tenir que treure'ns en cap cas la jaqueta, i tot portar sota els pantalons un altre pantaló de esquí de muntanya no hem passat calor.

L'altre gran valor de la roba es la gran comoditat en qualsevol de les maniobres que hem realitzat, un tacte impresionat i elastic que dona una comoditat extrema que en algun moment sembla que no portis res. 

Un gran cap de setman de muntanya envoltats de bona gent i posant a prova els coneixaments i el material, volem agraïr a North Face i Vertic Outdoor i en Lluís la seva confiança.

Us aconsellem si podeu comprar o provar aquesta nova tecnologia.

Salut